Maailma puudutus

home / Saame tuttavaks

Saame tuttavaks

Saame tuttavaks

05.04.2014

Me oleme sarnased 
Kui sa oled siia lehele jõudnud, siis oleme me sarnased. Ka mina tahan alati teada, kes on need reaalsed inimesed asjade ja eriti veebilehtede taga. Ja tahan vaadata nende pilte. Seepärast kirjutan siia pikemalt endast ja oma tegemistest. Et me saaksime tuttavamaks. Ja siis sa tead, milline inimene on tegelikult teiselpool värvilist arvutiekraani.

Kuidas see e-pood sündis
Viimased 20 aastat olen ma oma elust väga palju reisinud. Ja erinevates paikades imetlenud põnevaid ning uusi asju ja soovinud, et saaksin neid kõiki kaasa osta Eestisse. Et kinkida neid oma sõpradele, et ka nemad saaksid osa asjadest, mis on natuke teistmoodi kui oleme harjunud oma kodulinnas. Mis on vahel valmistatud kohalike käsitööna ja väikese kohaliku küla ainus sissetulekuallikas. Mis on oma koostiselt ja iseloomult naturaalsed, tervisele head ja kasulikud. Ja asju, millel on sõnum meie hingele, meie meelele, mis aitavad meil kasvada seesmiselt. Aga alati oli mu seljakott või kohver liiga väike, et kõike põnevat Eestisse kaasa osta. Ja alati oli peale reisi Eestisse tagasi jõudes igapäevane elu nii kiire, et reisil kohatud värvikirevad hetked, inimesed ja asjad jäid tahaplaanile. 

Kuni 2013. aastal ma muutsin oma elu ja järsku oli mul palju vaba aega. Ja nii ma otsustasingi hakata tooma Eestisse teistsuguseid asju. Just selliseid, mida ma ise soovin kasutada ja sõpradele kinkida. Näiteks 100% orgaanilisest palmivahast küünlad, mis on lõhnastatud naturaalsete eeterlike õlidega, on mu enda kodus asendamatud. Sest armastan, kuidas küünlatuli teeb mu kodu hubaseks meie pimedatel õhtutel. Ja eriti meeldib mulle kui kodu lõhnab hästi. Aga sünteetilised lõhnad ja parafiinist küünlad panevad mu pea valutama ja tahmavad küünlaklaase. 
Ja lisaks füüsilisele tervisele olen aasta aastalt järjest rohkem hakanud pidama oluliseks, millised mõtted, emotsioonid ja energiad mu ümber on. Ja hoidmaks oma elus positiivsust ja just neid energiaid, mida ma vajan, on väikesed igapäevased head asjad mu ümber headeks abivahendiks.
Võin julgelt öelda, et kaubad selles poes on esmalt testitud minu enda ja sugulaste ning sõprade peal :)

Poe nimeks sai Kingituseks.ee, sest kingituste tegemises on alati midagi maagilist. Me kõik oleme väärt, et endale midagi kingituseks lubada. Ja nii see e-pood sündiski. Heas energias, koos heade sõprade ja partneritega. Koos oma väikese tiimiga oleme nautinud igat hetke selle kingitustepoe tegemisest. Meil on väga hea meel kui sulle siit midagi meeldib.

Saame rohkem tuttavaks

Kristel Treier Kingituseks.ee looja

Minu nimi on Kristel Treier ja ma olen õnnelik inimene. Sest ma elan enda loodud elu ja armastan igat hetke sellest.

Olen täna ettevõtja ja oma firmaga Kriya OÜ löön kaasa paljudes huvitavates projektides, rahvusvahelise impordi-ekspordi, marketingi, konverentside korraldamise ja enesearengu valdkondades. Olen e-poe Kingituseks.ee asutaja ja omanik. Konsulteerin turunduse, strateegilise juhtimise ja ettevõtlusega alustamise valdkondades. Kogemuskoolitajana Parem Elu Koolitused tiimis aitan inimestel oma isiklikes eesmärkides, soovides enda sees selgusele jõuda ja nõustan, kuidas unistused teoks teha, misiganes valdkonnast need siis ka poleks. 

Oma varasemast tööelust pühendasin 5 aastat ettevõtte Director Meedia kasvatamisele, olles ärijuht ja osanik. Sellel perioodil muutsin Eesti ainsa juhtimisajakirja Director kõigile kättesaadavaks, asutasin Eesti esimese psühholoogia teemasid ja enesearengut käsitleva ajakirja Psühholoogia Sinule ning käivitasin Directori klubi, mis koondas igakuiselt kokku suhtlema ja ennast arendama üle 300 aktiivse noore juhi ja ettevõtja. Minu tiim on öelnud, et olen tugevate juhiomadustega särav energiapomm.

Viimased 10 aastat olen tegelenud Kriya joogaga ja läbinud Babadźi krija jooga I ja II astme pühendused. Minu vaimseks õpetajaks on Ingvar Villido ehk vaimse nimega acharya Ishwarananda. Lisaks olen sügavamalt tutvunud budismi ja tantra ning Silva meetodiga. Armastan igasugust tantsimist ja minu eriliseks lemmikuks on meis peituva ürgse naiseliku energia tundmaõppimine ja selle praktiline kasutamine igapäevases töö ja ärielus ning suhetes.

Ennast otsides ja leides olen reisinud läbi erinevad mandrid ning kogenud vaimseid õpetusi Birma, Tai, Bali, Laose, Vietnami, Kambodia ja Hiina templites kui ka ellujäämis-seiklusi Venetsueela ja Kolumbia metsikutes paikades, õppinud ärijuttu ajama Kariibi saartel ja Ameerika Ühendriikides.

Mõned tähtsad asjad elust
Läbi kõigi oma kogemuste, õpetuste ning reiside olen jõudnud tasakaaluni iseendas. Ma tean, et õnnelik olemine on meie loomulik seisund ja meil on kõik selleks vajalik alati olemas. Minu kõige olulisem teadmine elust on, et me elame täna siin ja praegu ning saame muuta ise oma elu täpselt seliseks nagu soovime. Meis kõigis on olemas selleks vajalik jõud, energia ja armastus. Aastaid iseendaga tegeledes on mulle saanud selgeks, et ma olen valmis jagama ka teistega, mida olen ise kogenud. 

Mida ma jagada saan on see, mida ma olen ise päriselt kogenud ja oma elus läbi teinud: Kuidas naisena meestekeskses ärimaailmas edukas olla ja ennast mitte ära kaotada. Kuidas luua oma elu ja minna alati oma eesmärkide suunas, isegi siis kui sa pole sündinud hõbelusikas suus ja lapsepõlve õudusunenäod kummitavad veel kaua. Kuidas luua “dream team” ja motiveerida inimesi igapäevaselt tööle suurima rõõmu ja naudinguga. Kuidas motiveerida iseennast kui sa oled täiesti üksinda. Kuidas saada üle kaotustest ning leida hingerahu ja tasakaal iseendaga. Kuidas oma emotsioonidega hakkama saada. Kuidas luua oma ellu küllust. Kuidas vabaneda hirmudest ja negatiivsetest uskumustest. Kuidas saada üle depressioonist. See kõik on võimalik lihtsalt ja kergelt, sest meie ise oleme oma elu loojad. See on meie aeg, siin ja praegu. Kasutagem seda!

Minuga võib suhelda lisaks eesti keelele ka vene, inglise ja hispaania keeles.

Kui sul tekib mõni mõte, mida soovid minuga jagada, siis kirjuta kindlasti: kristel@kingituseks.ee

Armastusega,
Kristel Treier
Kingituseks.ee looja